Wilt u weten wat Modern Numismatics voor u kunt betekenen? Wij focussen ons op vier hoofdactiviteiten. Deze activiteiten variëren van de verkoop van munten tot het geven van advies aan organisaties wereldwijd. Hieronder vindt u meer informatie over de vier activiteiten waarop wij ons richten. Indien u een vraag of opmerking heeft over één van deze activiteiten, schroom dan niet om contact op te nemen.

Classic wholesale | Modern Numismatics International

Klassieke groothandel

Onze belangrijkste functie is het uitvoeren van onze klassieke groothandelsactiviteiten in moderne verzamelaarsmunten, geslagen door Munthuizen en erkende muntuitgevende instanties. Wij hebben een netwerk opgebouwd, dat nagenoeg alle internationale, toonaangevende munthuizen en muntuitgevende instanties beslaat. Wij bieden onze klanten de jaarlijkse algemene muntuitgiften aan, evenals de speciale uitgiften. Samen met onze klanten positioneren wij deze munten als unieke munten in de markt. Het doel dat wij nastreven is waarde creëren voor alle deelnemers in deze waardeketen. Alleen op deze manier kunnen wij onze slogan “In dienst van de verzamelaar“ (indirect) in praktijk brengen.

Exclusive coin - Modern Numismatic International

Speciale / Exclusieve producten

Om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn, kunnen wij een adviserende, ondersteunende rol hebben bij het ontwerpen van nieuwe muntuitgiften. Modern Numismatics International vindt nieuwe munten en andere uitgiften om speciale acties mee te kunnen doen. Daarnaast bieden wij onze expertise aan bij het zoeken naar specifieke oudere uitgiften, waardoor er speciale promoties mogelijk zijn voor onze klanten. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij voor onze klanten hiervoor de juiste partner.

Bullion munten - Modern Numismatics International

Bullion munten (groothandel)

Naast verzamelaarsmunten, maken ook bullion munten deel uit van onze productportfolio. Bullion munten zijn aantrekkelijk voor zowel de belegger als de verzamelaar. Diverse uitgevende instanties geven jaarlijks nieuwe bullion munten uit. Bij enkele van deze munten, wordt er jaarlijkse een nieuw ontwerp gekozen. Hierdoor zijn deze munten ook zeer gewild bij verzamelaars. Modern Numismatics International handelt in bullion munten op dagelijkse basis tegen scherpe en concurrerende tarieven met zeer snelle leveringen.

Advies

Ten slotte bieden wij onze kennis en ervaring aan, aan onze partners. Wij adviseren veel uitgevende instanties, maar ook klanten over de hele wereld. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, staan wij graag tot uw beschikking. Op deze pagina vindt u al onze contactinformatie.